14.10.05

 

Lottovoittaja

Poikkesin eilen Göteborgissa. Paluumatkalla lueskelin koneessa Aftonbladetia. Siinä oli lottovoittajan päiväkirja. Ensin vähän taustaa: Viime lauantaina voitti 36-vuotias työtön visbyläismies lotossa (ja jokerissa) yhteensä 122 860 699 kruunua. Se oli kaikkien aikojen suurin voitto Ruotsissa, kyllähän tuollaiset 13 miljoonaa euroa jo jossain tuntuu.

Niin tämä herra lottovoittaja kertoi päiväkirjassaan kuulumisistaan ja suunnitelmistaan. Oli oikein lähtenyt keskiviikkona Tukholmaan lentokoneella kaverin kanssa katsomaan Ruotsi-Islanti jalkapallon MM-karsintaottelua (Ruotsi oli jo käytännössä varmistanut paikkansa kisoissa, mutta voitti kuitenkin 3-1). Olivat pojat sitten käyneet katkaisemassa falukorv-dieetin ja syöneet spaghettia jauhelihakastikkeella. Seuraavaksi oli visbyläisellä aikomuksena käydä vaatekaupassa ostamassa farkut ja kiva puku. Hyviä pukuja kuulemma löytyisi helposti Dressmannista. Eipä ne unelmat sen ihmeellisempiä ole veden tälläkään puolella.

Comments:
Juu. Radiosta kuulin, että samainen rikas lottovoittaja, jalkapallomiehiä kun on, haluaisi nostaa kotipaikkakuntansa II-divarijoukkueen sarjaporrasta tai paria ylemmäksi ja harkitsi tekevänsä ostotarjouksen Juventuksen Zlatan Ibrahimovicille. Voi olla, jos tuolle linjalle lähtee, niin 122 milj. kruunua saa hupenemaan yllättävän nopeasti.

-tommi-
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?