27.10.05

 

80-lukua

Olen pannut merkille täkäläisessä katukuvassa myös, että täällä on aika paljon solariumeja. Etupäässä itsepalveluperiaatteella toimivia: Rahat koneeseen ja ruskettumaan. Suomessa solariumit olivat kova sana 80-luvulla, nykyään niitä lienee joidenkin kuntosalien yhteydessä. En tiedä, ovatko täälläkin solariumit olleet poissa ja kokeneet nyt renessanssin.

Mikäli haluatte olla trendisettereitä, niin kaivakaapa esille talvilenkkarit joko sellaiset tarrakiinnitteiset tai ne nauhalliset (+vetoketju). Sesonkikin on juuri alkanut ja ne ovat varmaankin kohta kova sana katumuodissa. Ja onhan ne käytännölliset. Mun Strollersit tuli käveltyä loppuun ja ne saapasmalliset toppatalvilenkkarit (Lejon) tarrakiinnityksellä taidettiin heittää menemään jokunen vuosi sitten.

Comments:
Jep.

Samalla voi kaivaa esiin vanhat neonvariset toppatakit. Kirkuvaa limevihreaa tarjoaa uutena ainakin Sokos...
 
Jostain olin ymmärtävinäni, että solariumit ovat tulossa takaisin muotiin myös Suomessa. Ainakin Krunikaan oli (Mariankadulle?) ilmestynyt jokin aika sitten aika näkyvästi solarium, saattoi hyvinkin olla itsepalveluperiaatteella.
 
Eikös täälläpäin ole jo hyvää vauhtia 90-luku retroilemassa? En kyllä muista mitään erityisen 90-lukulaista ja 80-luvultakin etupäässä vain hillittömät olkatoppaukset,ainakin naisilla. Itse en kyllä niihin suostu, mutta joitakin miehiähän taannoin pilkattiin kapeaolkaisiksi (Mattiesko Hytöstä ja kuka se oli se poliitikko??), heillepä tästä apu.
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?